menu
El BAXI Manresa doblega el Bilbao Basket i s'aferra a la vuitena posició

Els bagencs dominen des de l'inici i, tot i la reacció rival al tercer quart, poden tancar bé el partit als últims minuts. Dani Pérez, el més destacat dels locals.

El BAXI Manresa vol fer un pas important cap als play-off davant un Bilbao perillós

Els bagencs reben, demà a partir de les 20:00, un conjunt basc dirigit per Jaume Ponsarnau que en el partit de la primera volta ja es va mostrar superior.

El Bàsquet Manresa tanca la campanya de l'ampliació de capital amb una recaptació de 889.160€

L'equip directiu ha qualificat de bona l'ampliació i ha agraït a totes i cadascuna de les persones que hi han participat.